Het huisje

Vakantiehuisje in de Achterhoek, dichtbij de Veluwe


vakantieboerderijtje-achterhoek.nl          huisjebert@live.nl

De ligging

Het vakantiehuisje staat op het erf van mijn (burger) boer-derij.

De openbare weg en de dichtstbijzijnde buren zijn op circa 200 meter afstand. Het huisje staat wel dichtbij de boerderij waar ik woon, maar daar zult u zeker geen hinder van hebben, ook geen inkijk.

Het huisje heeft een eigen terras en een grote eigen tuin  (360 m2). U kunt in de zon zitten of in de schaduw onder de grote walnotenboom. Uw uitzicht zijn landerijen en  bossages. Geniet van rust, ruimte en privacy om u heen.

Ga lekker op het terras zitten of op het gazon liggen. Niemand ziet u. Heeft u zin in een barbecue? Ga uw gang en pak gerust van ons brandhout.Bij mijn boerderij is een prachtige grote siertuin met veel heesters en planten. Daartussen door slingeren de tuinpaadjes met leuke uitzichten. U bent er vrij in om in onze tuin te lopen.


U kunt   de  (biologische) groente gebruiken  uit mijn moestuin (voor zover  beschikbaar).

De inrichting

Het huisje is geschikt voor 2 personen.

De vloeroppervlakte is 5x8 meter. Bij binnenkomst ziet u een ruime L-vormige kamer met een zithoek en een keukenhoek. Beneden is ook een sanitaire ruimte, met een wastafel, een doucheruimte en een toilet (aparte ruimte).  De verwarming beneden is een vloerverwarming met een gevelkachel


Op de bovenverdieping is een slaapkamer (4x4 meter) met een goed tweepersoonsbed.   De slaapruimte heeft een goede ventilatie.

 

Verder zijn aanwezig: TV/radio/dvd-speler, koelkast, magnetron, keukeninventaris, een gaskookplaat, internet (Wifi), dekbedden. Op het terras staan een tafel met tuinstoelen. U kunt kosteloos gebruik maken van onze barbecue, vuurkorf en fietsen. Onze wasmachine of wasdroger kunt u gebruiken.


Uw fietsen   kunnen in  de naast-gelegen schuur worden gestald en  electrische fietsen kunnen daar worden opgeladen.


Bedlinnen en een handdoekenpakket kunt u 'bijhuren'. Zie pagina vrij/prijzen.

 


De inrichting wordt door onze gasten getypeerd met: compleet, sfeervol, goed én schoon.

 


Mocht iets ontbreken of kan ik u ergens mee van dienst zijn, laat het me weten. Als het even kan, zal ik ervoor zorgen, want u bent mijn gast

Voor meer foto's zie: HIER